Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Paula Seling - Ridică-te! - VIDEO - E-neatza.ro

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Dance
658 Vizionari

Publicitate

Descriere

„Am scris cântecul cu gândul la toți cei ce au nevoie de un cuvânt în plus pentru a-i ajuta să treacă peste greutăți. Unii pot să își spună singuri aceste lucruri. Nu judeca, nu ai de unde să știi dacă, sub un zâmbet, nu se ascund greutăți pe care omul le poartă în tăcere.” Paula Seling
Paula este cu siguranță Domnița muzicii românești, o voce inconfundabilă, asemeni unui tril, care scrie în noi note muzicale, ca pe un portativ la inimă deschisă.
De curând, Paula a lansat o nouă melodie cu videoclip și anume, „Ridică-te”. Amândouă se întrepătrund până la suflet și ne amintesc să fim puternici, încrezători și să nu ne uităm visele.


Piesa este deosebit de motivantă, scrisă chiar de către artistă și merită cu siguranță ascultată și chiar propulsată printre cele mai bune melodii ale anului. Paula Seling nu a dezamăgit niciodată și nu s-a dezmințit de talentul, caracterul și frumusețea ei artistică și umană.
Pentru cei care nu știu, paula Seling este cântăreață, compozitoare și muziciană, născută pe 25 Decembrie 1978 în orașul Baia Mare.
A început să studieze muzica de mică. La 6 ani a început studiul pianului, la 10 ani a început să cânte în corul școlii, iar la 15 ani s-a înscris la Școala Populară de Arte, dupa care a devenit instrumentist la clape, în trupa „Enders”.
Începând cu anul 1995, Paula a câștigat nenumărate premii, festivaluri și s-a calificat la Eurovision.

Comenteaza

RSS
Positive SSL