Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Lasă, Doamne, dor - Paula Seling - E-neatza.ro

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Dance Etno
1,792 Vizionari

Publicitate

Descriere


Paula Seling este una din artistele care nu mai are nevoie de nici o prezentare, deoarece Paula, este de departe una dintre cele mai iubite cântărețe din țara noastră. Când ne gândim la Paula, vizualizăm cu sufletul nu doar muzica, melodiile ei cu mesaj puternic, dar și căldura care răzbate dincolo de timp și spațiu.  Paula este o voce inconfundabilă, asemeni unui tril, care scrie în noi note muzicale, ca pe un portativ la inimă deschisă.
De curând, Paula a lansat o nouă melodie cu videoclip și anume, „Lasă, Doamne, dor”, piesa fiind compusă de Paula Seling și orchestrată de Norbert Kovacs (A Bird Music Production). Paula ne-a transmis pe pagina sa oficială de Facebook cu ocazia lansării noului single „Lasă, Doamne, dor” că această melodie este  „O piesă dragă, scrisă pe drum. Sper să vă placă.”. Piesa este deosebit de motivantă, scrisă chiar de

 

către artistă și merită cu siguranță ascultată și chiar propulsată printre cele mai bune melodii ale anului. Paula Seling nu a dezamăgit niciodată și nu s-a dezmințit de talentul, caracterul și frumusețea ei artistică și umană.
Pentru cei care nu știu, paula Seling este cântăreață, compozitoare și muziciană, născută pe 25 Decembrie 1978 în orașul Baia Mare.
A început să studieze muzica de mică. La 6 ani a început studiul pianului, la 10 ani a început să cânte în corul școlii, iar la 15 ani s-a înscris la Școala Populară de Arte, dupa care a devenit instrumentist la clape, în trupa „Enders”.
Începând cu anul 1995, Paula a câștigat nenumărate premii, festivaluri și s-a calificat la Eurovision.

Comenteaza

RSS
Positive SSL