Muzica populara - e-neatza.ro

Te iubesc - Lucia & Cătălin Crişan

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Slagăre Vechi Româneşti
338,457 Vizionari

Publicitate

Descriere

Viața personală a solistului Cătălin Crișan nu a fost chiar liniștită în ultimii ani.În 2009 el a pus capăt unei căsnicii , iar în anul următor s-a recăsătorit, însă cu cea de-a doua soție a conviețuit până în 2013.
De Lucia Bubulac (prima lui soție) s-a despărțit după 14 ani de mariaj, iar cei doi copii au rămas în grija mamei.
  Cătălin Crișan s-a căsătorit în 2010 cu Alina Cupșa și a devenit din nou tată, dar a doua sa casnicie s-a destrămat după numai trei ani.
După primul divorț, cântărețul a compus melodia “Te iubesc” pe care a interpretat-o în duet cu Lucia (medic de profesie) și contrar așteptărilor criticilor din showbiz, piesa a avut succes.
Deși nu este o solistă consacrată, Lucia Bubuleac a interpretat corect melodia, reușind o bună sincronizare  vocală cu fostul ei soț.
În acest videoclip remarcăm și gesturile de tandrețe dintre cei doi interpreți.La urma-urmei acestea sunt detalii menite să amplifice efectul melodiei în fața publicului.
Deja pe unele site-uri au apărut comentarii și păreri numeroase referitoare la posibila împăcare a foștilor soți astfel încât aceștia să fie din nou împreună.
Daca va fi așa sau nu, cu siguranță vom afla pe viitor.

Comenteaza

RSS
Positive SSL