Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Cătălin Crişan - Dacă pleci

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Slagăre Vechi Româneşti
158,273 Vizionari

Publicitate

Descriere

Cătălin Crișan este un cântăreț care, asemenea multor colegi de scenă și colege, a absolvit Școala Populară de Artă din București, fiind pregătit de regretata profesoară, solistă și compozitoare, Mihaela Runceanu.
Înainte de 1989, solistul s-a remarcat în muzica ușoară românească prin interpretarea unei melodii pline de lirism, “Mama”.
După 1990,  a decis să-și compună singur piesele și chiar să devină un compozitor pentru alți interpreți. Așa se explică activitatea sa intensă și numărul impresionant de patru sute de melodii realizate în 25 de ani de viață artistică.
 Piesa “Dacă pleci” îi aparține în totalitate și a fost lansată la Festivalul de muzică ușoară românească de la Mamaia, în anul 1996.

A fost considerată o melodie de mare succes în cariera sa. Fiind mai “șlăgăroasă”a intrat repede în sfera preferințelor publicului nostru iubitor de muzică.
În ultima perioadă, Cătălin Crișan a lipsit de pe scenele de spectacole pentru că s-a dedicat teatrului. El a scris piesa ”Cabina actorilor”, iar pentru realizarea spectacolului a colaborat cu regizorul Felix Crainicu.
Așa cum s-a obișnuit să interpreteze propriile sale melodii, Cătălin și-a rezervat și un rol în piesa de teatru, astfel încât va putea fi admirat și ca actor.
Îi dorim mult succes!

 

 

Comenteaza

RSS
Positive SSL