Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Mirabela Dauer - Te aştept să vii

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Slagăre Vechi Româneşti
158,807 Vizionari

Publicitate

Descriere

“Te aștept să vii” este melodia care o reprezintă pe deplin pe solista Mirabela Dauer, cu o voce inconfundabilă, de o mare amplitudine.
  A apărut cu acest nume de vedetă (numele real al cântăreței este Mirabela Scorțaru) alături de grupul vocal-instrumental de muzică rock din anii ’70, “Roșu și negru”după care a fost solicitată să cânte în diferite spectacole de muzică ușoară românească.
  Datorită calităților vocale de excepție, Mirabela a ajuns la radio și la televiziune devenind cunoscută publicului din România.

  Melodia cu care a atins apogeul succesului în cariera profesională, este cunoscută și cu pseudo-titlul “Fotoliul din odaie”.Acest cântec a fost compus de Ionel Tudor pe versurile scrise de Andreea Andrei și se referă la momentul despărțirii unui cuplu (soț-soție sau prieten-prietenă) după mulți ani în care destinele lor se uniseră.
 Deși este o melodie cu un mesaj care aduce mai degrabă tristețe în suflete, iubitorii muzicii au apreciat rezonanța plăcută și linia melodică desosebită.
 “Te aștept să vii” a fost lansată în 1987, iar la acea vreme Mirabela era în mare vogă în showbiz.
 De fiecare data când solista interpreta cântecul într-o sală de spectacole, mulți spectatori și multe spectatoare  nu-și puteau reține lacrimile,dar la final aplaudau cu inimile deschise trecând peste momentele de durere sufletească.

Comenteaza

RSS
Positive SSL