Muzica populara - e-neatza.ro

Emilia Ghinescu - Când plâng ochii unei mame

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
526,156 Vizionari

Publicitate

Descriere

Emilia Ghinescu este o cântăreață îndrăgită de public, care interpretează multe melodii din zona Munteniei.S-a născut la 20 octombrie 1970 la Pitești dar mult timp a copilărit în Slobozia.
Absolventă a Școlii Populare de Artă, Emilia a urmat și cursurile Facultății de Psihologie în paralel cu activitatea sa de solistă de folclor.
Până să devină cunoscută publicului, a participat la numeroase festivaluri și a câștigat mai multe premii dar colaborarea cu cântărețul Nicu Paleru i-a crescut în mod real cota artistică.

În acest videoclip, Emilia Ghinescu interpretează melodia “Când plâng ochii unei mame”.Este un cântec duios, cu o notă de tristețe, care evidențiază sacrificiile unei mame, pentru copiii ei.
Versurile afirmă clar că mama este singura ființă care nu ne cere nimic atunci când ne ajută dar recunoștința din partea copiilor trebuie să fie veșnică.
Artista a realizat peste zece albume  cu muzică populară (ca solistă) și mai multe, în duet cu solistul  Nicu Paleru, în special cu muzică de petrecere.
Albumele cunoscute cel mai bine de public sunt: “Mie-mi plac mustățile”, “Mă vorbesc dușmanii toți”, “Petreceți cu Nicu și Emilia”, “Vino să-ti dau buzele”, “Așii muzicii de petrecere ”(acesta în două volume).
Probabil că unele dintre ele le aveți demult în colecția voastră personală.

Comenteaza

RSS
Positive SSL