Muzica populara - e-neatza.ro

Cel mai frumos colind cântat vreodată de Văru' Săndel

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Colinde
99,569 Vizionari

Publicitate

Descriere

Actorul ardelean Alexandru Pop este cunoscut mai degrabă ca “Văru’ Săndel” fie când apare la televizor ca invitat la diferite emisiuni, fie de pe internet cu melodiile sale din folclor sau cu parodiile muzicale care circulă în spațiul virtual de ceva timp.
 Este angajat al Teatrului de Comedie din București și cu toate că a cochetat cu televiziunea (mai ales la emisiunile de muzică populară) a mai colaborat cu diferiți soliști pentru realizarea unor videoclipuri cu muzică etno ardelenească.
Prietenii și colaboratorii lui sunt: Lorenna,Lena Miclăuș,Ghiță Munteanu, Suzana Toader, Puiu Codreanu dar și Ionică Ardeleanu.

 

 

Văru’ Săndel cântă și colinde de iarnă și o face într-un mod plăcut.Una dintre melodiile de pe albumul “Colindăm pe uliță” se numește “Este Crăciun peste Pământ”, un cântec frumos care nu prea seamănă cu colindele pe care le știm de demult.
Alexandru Pop este originar din județul Sălaj și are un simț al umorului înnăscut.El se mândrește că este ardelean și chiar face glume pe tema asta, de câte ori are ocazia.Într-o emisiune televizată, când era la începutul carierei, moderatorul l-a prezentat pe scurt și l-a rugat să spună câte ceva din biografia sa.
Iar Văru’ Săndel a zis: “Dragii mei, ce să vă zic despre mine….Eu vin din Ardeal, de acolo unde oamenii se grăbesc numa’ dacă-i prinde ploaia pe stradă!”

Comenteaza

RSS
Positive SSL