Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Văru' Săndel şi Suzana Toader - Poliţista

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
43,221 Vizionari

Publicitate

Descriere

Văru Săndel (alias Alexandru Pop) și Suzana (Suzana Toader) reprezintă un cuplu de scenă deja celebru, in lumea muzicii românești etno, cu efecte comice, ca urmare a unei abordări parodice.

Pe actorul de comedie Alexandru Pop îl recunoaștem ușor, din emisiunile și show-urile de televiziune, în care personajul interpretat "Văru Săndel" a fost lansat și prin intermediul cărora, artistul și-a creat un adevărat brand name.

Suzana Toader este, la rândul ei, cunoscută, în special, ca solistă de muzică populară, născută în Cluj și având un palmares destul de bogat și variat, incluzând de la cântece de folclor autohton, până la abordări muzicale inedite, cum sunt cele realizate în colaborare cu Văru Săndel.

Văru Săndel a mai realizat colaborări de succes și cu alți artiști renumiți din zona folclorică ardelenească (Simona Boncuț, Nicu Vesa, Ionică Ardeleanu), în timp ce Suzana Toader are, și ea, colaborări, cu Tinu Vereșezan, Felician Nicola (soțul ei, care i-a compus o parte din cântece) sau Ionuț Ardelean.

 

Alte interpretări realizate în duetul Văru Săndel -Suzana și care merită amintite sunt: "Eu îs șeful străzilor", "La ocazie (Șoferul)", "Calu`", "Eu merg cu nașul" sau "Taca paca".

Videoclipul de mai sus și versurile melodiei "Polițista" exprimă, în același stil parodic, "vitregia" vieții de șofer ( a bărbaților șoferi), care, atunci când sunt siliți să se afle pe autostradă, sunt opriți de o politistă frumoasă.

Comenteaza

RSS
Positive SSL