Slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Lena Miclăuș și Văru Săndel - Primărița

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
11,082 Vizionari

Publicitate

Descriere

  Lena Miclăuș și Văru' Săndel alcătuiesc un cuplu inedit în muzica populară românească. În videoclipul de mai sus, interpretează împreună melodia “Primărița” (din ciclul “Doctorița”, “Ciobănița”), în stilul parodic specific.

 Lena Miclăuș este cunoscută prin multiplele ei apariții și concerte live, unde își încântă publicul printr-o prezență scenică deosebită și prin vocea ei expresivă.

 În ciuda vârstei tinere, solista a avut de-a lungul carierei multiple colaborări notabile cu alți artiști români: Ghiță Munteanu, Văru Săndel, Puiu Codreanu sau Frații Marișca. Alături de Frații Marișca, Lena Miclăuș cântă cel mai des formând împreună o formație de muzică populară.

 Văru' Săndel este, de asemenea, actor de comedie (absolvent al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică, București, 1995). În prezent, este realizator de emisiuni folclorice la televiziunea Etno TV.

 Videoclipul “Primărița” este încărcat pe canalulyoutube “Lena Miclăuș”, fondat în 2012 și dedicat videoclipurilor și aparițiilor live ale tinerei soliste. Tot aici puteți urmări și colaborările Lenei Miclăuș cu următorii cântăreți: Alex de la Orăștie, Puiu Codreanu, Ghiță Munteanu sau Dorel Savu.

 

 

 

 

Comenteaza

RSS
Positive SSL