Slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Văru Săndel - Este Crăciun peste Pământ

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Colinde
4,182 Vizionari

Publicitate

Descriere

“Este Crăciun peste Pământ” este un colind deosebit, extras de pe albumul “Colindăm pe uliţă” şi interpretat de Văru Săndel şi Meda.
Pe Văru Săndel îl cunoaşteţi toţi, este un talentat actor şi cântăreţ. Dar câţi îl cunoaşteţi pe Alexandru Pop? Nu, nu sunt două persoane diferite. Acesta este numele său real. Preferă să îşi ţină viaţa privată departe de ochii curioşilor. S-a născut pe data de 15 iunie 1972 şi este originar din Lozna, Sălaj, dar a crescut în Cluj. A absolvit UNATC (Universitatea Naţionala de Artă Teatrală şi Cinematografie) din Bucureşti în 1955 şi, de asemenea, activează şi ca actor la Teatrul de Comedie din capitală,

colaborând cu nume mari ale scenei: Mihai Bendeac, Ştefan Bănică Jr., Emilia Popescu, Vladimir Gaitan, Marius Florea Vizante etc. În liceu a apărut la Cântarea României, iar ca apariţii artistice, se remarcă în piese precum: “Galy Gay”, “Vine barza”, “Ce formidabilă harababură”, “Capcana timpului”, “Pălăria”, “Elling”, “Spiritul de familie” – în regia lui Radu Belligan; şi multe altele. A făcut oamenii să râdă încă din copilărie, fiind o prezenţă carismatică, deosebită.
O veste neaşteptată pentru cei mici: Văru Săndel mai este cunoscut şi pentru vocea lui Scooby-Doo din desenele animate.

Comenteaza

RSS
Positive SSL