Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Cel mai frumos dans al mirilor care l-am văzut vreodată

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Diverse
27,100 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Acesta este într-adevăr cel mai frumos și mai interesant dans al mirilor.Rareori ne va fi dat să vedem tinerii căsătoriți dansând la  nunta lor un tango autentic, în locul unui vals sau al unei melodii pop cum se obișnuiește în ziua de azi.
 Cei doi miri execută o coregrafie pe care au exersat-o anterior.Mișcările lor sunt bine studiate, nimic nefiind la voia întâmplării.
 Melodia "Asi Se Baila El Tango" interpretată de Veronica Verdier amplifică farmecul momentului festiv iar invitații sunt încântați de acest spectacol.
 Tangoul a apărut la sfârșitul secolului al-XIX-lea în Argentina la Buenos Aires.Este un dans cu elemente diverse, o combinație de mișcări specifice dansurilor de la acea vreme din Franța și Germania, la care se adaugă infuențe sud-americane.

 Dansul acesta a apărut în barurile și localurile situate la periferie, fiind considerat la început ca un stil obscen,lipsit de moralitate din cauza atingerilor numeroase "corp la corp" între parteneră și partener.
 Formațiile care cântă tango au în dotarea lor minimum  trei instrumente absolut necesare:vioară, chitară și contrabas.
 Treptat tangoul a fost preluat de persoanele din înalta societate, dar fără mișcările pasionale care atrăgeau critici.
Între timp omenirea a evoluat, iar mentalitățile oamenilor s-au schimbat, astfel încât tangoul este cunoscut în întreaga lume ca “dansul iubirii”.

Comenteaza

RSS
Positive SSL