Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Cel mai tare dans văzut vreodată

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Diverse
35,281 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Un dans cu un partener și o parteneră care știu să se miște bine pe ring și să se sincronizeze.Totul se petrece chiar într-o sală de dans în prezența colegilor care le admiră mobilitatea și coregrafia improvizată în acele momente.
 Totul are efect asupra celor care privesc.Dansatoarea blondă, cu corp frumos, are mișcări precise și se lasă condusă de partenerul ei, căruia îi intuiește pașii.
 Efectul acestui dans este amplificat de melodia lui Anselmo Ralph, “Nao Me Toca”.Este vorba despre un cântăreț din Angola (pe numele real Anselmo Cordeiro da Mata) care a emigrat în Statele Unite ale Americii.

 În anul 1991 el se afla la Madrid, ocazie cu care l-a cunoscut pe cântărețul dominican  Juan Luis Guerra.De atunci, Anselmo a început să aibă o pasiune pentru muzica spaniolă și pentru cea sud-americană.
 În anul 2000 s-a asociat unei trupe latino-rock cu care a cântat în limba spaniolă.
 În ultima perioadă, Anselmo a cântat în Potrugalia unde a avut un mare succes.În 2012 a editat single-ul “Nao Me Toca”.iar în 2013 a lansat albumul “A Dor Do Copido” care conține această piesă.
 Celelalte albume din discografia sa sunt: Anselmo (2004), Historias de Amor (2006), As Ultimas Historias de Amor (2007), O Cupido (2009), A Dor Do Cupido (2011) și Best Of Anselmo Ralph (2012).

Comenteaza

RSS
Positive SSL