Muzica populara - e-neatza.ro

Muzica Turceasca


E-neatza.ro are o surpriză pentru dumneavoastră. Am decis să postăm astăzi cele mai frumoase melodii turcești, precum și totul despre muzica de pe acele meleaguri.

Turcia este o țară fascinantă, ce a reprezentat întotdeauna o destinație de vis pentru noi, românii, dar totodată este și țara unora dintre cele mai apreciate proiecte de televiziune și muzicale. Prin Turcia nu poți trece fără să guști baclava, fără să dansezi, fără să îți placă ceva. Odată cu expensiunea Imperiului Otoman, muzica orientală turcească a cunoscut o nouă treaptă. Ritmurile exotice, senzuale, ne surprind de fiecare dată. Într-adevăr, din punct de vedere gramatical, pare o limbă foarte dificilă, dar merită învățată. Muzica turcească este de asemenea plină de tradiții, folclor. În Istanbul, capitala țării, fiecare restaurant are o formație proprie, iar mai ales seara atmosfera este incredibilă.

Cei mai cunoscuți artiști sunt Aleyna Tilki, Tarkan, Irem Derici, Keremcem.

Aleyna Tilki (17 ani) este cea mai tânără câștigătoare a Premiilor Radio Aydın, la categoria “Duetul Anului”. Succesul l-a cunoscut prin lansarea hit-ului “Cevapsız Çınlama”.

Irem Derici este o altă voce splendidă a Turciei. Aceasta a început să cânte și să aibă apariții scenice încă de la vârsta de 4 ani. S-a lansat cu hit-ul “Bensiz Yapamazsın”. A doua piesă a artistei a fost “Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı” și a atins un număr de 24 de milioane de vizualizări.

Cele mai frumoase melodii turcești sunt: “Ya habibi” (Atiye), “Bu Böyle” (Sertab Erener), “Sen Baskasin” (Tarkan), “Dudu” (Tarkan), “Kiss Kiss” (Tarkan), “Aman Aman” (Keremcem) etc.

 

 • 04:18 Popular TARKAN - Beni Çok Sev

  TARKAN - Beni Çok Sev

  de catre E-neatza.ro Adaugat 3,699 Vizionari / 5 Likes

  Tarkan (Tarkan Tevetoğlu) este un cântăreț turc, născut în orașul Alzey, Germania, pe data de 17 octombrie 1972. Datorită vânzărilor record (15 milioane de albume), a fost recompensat cu premiul “Discul de Platină”. El este f

 • 03:55 Popular Keremcem - Berbat

  Keremcem - Berbat

  de catre E-neatza.ro Adaugat 3,202 Vizionari / 3 Likes

  Îl cunoaștem cu toții din serialul “Bahar – Viață furată”, dar ce se ascunde în spatele personajului Ates din mult iubita telenovelă? Keremcem Dürük este un actor și un cântăreț născut în orașul Milas, T

RSS
Positive SSL