Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Văru Săndel și Lena Miclăuș - Zgârcitul

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
45,119 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Cunoscuta cântăreață de muzică populară din zona Sibiului, Lena Miclăuș, și actorul Sandu Pop (cunoscut ca Văru’ Săndel) au realizat în duet multe melodii vesele, cum este și cea de mai sus, "Zgârcitul”.

 Ca actor de teatru, Sandu Pop se remarcă prin rolurile de țăran român. De aceea, Văru’ Săndel începe să cocheteze și cu muzica populară, prin diferite colaborări.

 Sandu Pop (originar din satul Lozna, județul Sălaj) este un om glumeț și interpretează cu brio rolurile unor personaje pitorești, la Teatrul de Comedie din București.

 În urmă cu doi ani, la un spectacol în care trebuia să cânte prietenul său, solistul bănățean Puiu Codreanu, actorul Sandu Pop a creat, ca prezentator al festivalului, un moment de mare amuzament. L-a invitat în scenă pe Puiu, dar acesta nu a apărut. 

 Publicul a aplaudat și a așteptat apariția cântărețului, dar Sandu Pop a zis: „Măi, oameni buni, Puiu nu vine dacă nu-i dați mai multe palme. Ce faceți? Îi dați? Așa, dați-i tare că nu se supără, se bucură!”. Desigur, actorul îi îndemna pe spectatori să întețească aplauzele.Comenteaza

RSS
Positive SSL