Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Oana Font - Tu frumos și eu drăcoasă

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
703 Vizionari

Publicitate

Descriere

Interpreta de muzică populară Oana Font interpretează melodia ”Tu frumos și eu drăcoasă” în cel mai frumos stil ”moroșănesc”, acompaniată de o orchestră de instrumente clasice pentru Maramureș, toba cu talger, vioara, zongora. Melodia este una comică, în care interpreta joacă rolul femeii mândre că este soția unui domn. Femeia este ”drăcoasă” pentru ca ”bărbatul frumos” să nu fie răpit de o rivală în dragoste.

Interpreta de muzică populară Oana Font cântă în această melodie despre perenitatea sentimentelor, de faptul că dragostea se consumă în mulțimea de acțiuni care le ocupă cea mai mare parte a zilei.

Cuplul pare mai unit ca niciodată, iar mesajul melodiei, pe lângă umor, este acela că un cuplu este cu cât mai sudat cu cât pasiunea este mai mare, iar gelozia graduală își are rolul ei.

În ciuda popularității celor doi luați separat, chiar dacă ”cei doi rar se văd acasă”, căsnicia și viața de familie nu sunt perturnate, fiindcă cei doi ”au umblat la aceeași școală”.

Interpreta de muzică populară Oana Font a realizat o melodie deosebită, iar cei care au răspuns de sunet, imagine și ambianță și-au făcut cu prisosință datoria, deoarece publicul poate vedea un cadru tradițional specific Maramureșului istoric și folcloric.

Interpreta de muzică populară Oana Font este un etalon pentru zona folclorică a Maramureșului. Ori de câte ori apare pe scenă, sau într-un videoclip, Oana Font primește aplauze și aprecieri, deoarece talentul său și jocul scenic au așezat-o în primele locuri în preferințele celor ce iubesc folclorul ”moroșenilor”, un folclor specific, ce presupune valențe interpretative deosebite.

Comenteaza

RSS
Positive SSL