Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Văru' Săndel şi Suzana Toader - Eu îs şeful străzilor

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
21,325 Vizionari

Publicitate

Descriere

Văru` Săndel este numele de scenă al artistului pe numele real Alexandru Pop, din județul Sălaj. Având în vedere formația sa de actor (este absolvent al Universității naționale de Artă Teatrală și Cinematografie, București), lui Văru` Săndel îi este destul de ușor să se acomodeze cu orice "rol" pe care și-l asumă, în cariera sa: actor, solist și vedetă de televiziune.

Suzana Toader este, și ea, o reprezentantă din generația mai tânără a muzicii populare românești, care interpretează majoritatea melodiilor compuse de soțul ei, Felician Nicola. Împreună cu acesta din urmă, solista are și două albume de cântece, adunate sub numele "Sânziana și Felician, volumele 1 si 2".

Interpretarea în colaborare Văru` Săndel & Sânziana Toader, din videoclipul de mai sus, se dovedește a fi plină de umor, în stilul binecunoscut al actorului Alexandru Pop. Acesta din urmă își interpretează, cu același talent prin care ne încântă și la televizor, "rolul" de polițist din videoclip.

 

După cum reiese și din titlu, dialectul ardelean (împreună cu o întreagă cultură actoricească în spate, mergând până la regretatul actor Toma Caragiu) este pus în valoare și aici: "Eu îs (sunt) șeful străzilor". Efectul parodic este inevitabil, spre încântarea publicului, care deja îl cunoaște pe Văru` Săndel, din nenumăratele roluri comice, jucate în diverse emisiuni de divertisment.

Videoclipul de mai sus este încărcat pe canalul youtube al lui Varu` Sandel, inițiat în 2010 și adunând, până în prezent, peste 39.000 de abonați.

Comenteaza

RSS
Positive SSL