Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Cea mai mare autobasculanta construită vreodata

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Auto Video
3,039 Vizionari

Publicitate

Descriere

Renumita firmă elvețiană Liebherr Mining Equipment Co deține în present recordul pentru cea mai mare autobasculantă pe roti construită vreodată.

Modelul T284 a fost realizat în 200 în SUA, după alte două variante gigantice, T 282B și Terex care au impresionat beneficiarii (societăți de exploatări miniere dar și de excavații la suprafață) precum și specialiștii din întreaga lume.

Asemenea autovehicule foarte mari sunt folosite în carierele de piatră și la minele de cărbune, sare, minereu, fier, cupru etc din Chile, SUA, Indonezia sau Africa de Sud.

Autobasculanta-colos Liebherr T284 este mai mare la lățimea benei și a platformei decât autobasculanta-gigant Belaz (fabricată în Belarus), având o încărcătură maximă de 363 de tone.

Are două variante constructive de motoare diesel (unul cu 20 de cilindri în V iar celălalt cu 18 cilindri în V) și puterea efectivă de 3650 de cai putere respectiv de 3500 de cai putere.

Caracteristice tehnice sunt impresionante:viteza maximă de deplasare cu încărcătură 64 de km/oră, capacitatea rezervorului de motorină este de 4,7 tone, lățimea autovehiculului este de 9 metri, lungimea de 15,8 metri iar înălțimea fără încărcătură este de 7,3 metri.

Această autobasculantă uriașă face parte din clasa ultra.

Comenteaza

RSS
Positive SSL