Slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Bibanu MixXL & Nico - Te aştept (feat Sebastian Lala)

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Hip-hop/rap
277 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Videoclipul intitulat "Te aștept" este o colaborare inedită între solistul de reggae-rap Bibanu MixXL, artista de muzică pop Nico (Nicoleta Matei) și producătorul Sebastian Lala.

 Melodia a fost lansată pe 16 iunie 2017 și încărcată pe canalul youtube "Bibanu MixXL", inițiat în 2007 și pe care se află majoritatea creațiilor care stau sub semnătura solistului.

 Cei doi artiști, Bibanu MixXL și Nico au mai lansat, în trecut, piesa "Habar n-ai", împreună cu același Sebi Lala, care apare și în producerea noului release -"Te aștept".

 De-a lungul carierei (debutează în 2003), BibanuMixXL colaborează cu mai mulți artiști, din aceeași zonă muzicală, cum ar fi Puya ("Muzică de cameră"), "La familia" (în realizarea coloanei sonore a filmului "Când vreau să fluier, fluier"), Style da Kid ("Mereupregătiți") sau Delia Matache ("Gone" feat. Puya).

 Nico este, și ea, o artistă, în adevăratul sens al cuvântului, atât prin discografia extrem de bogată, cât și prin formația actoricească, mai puțin cunoscută (este interpretă la Teatrul "Toma Caragiu", Ploiești, între 1996-1999).

 De-a lungul activității artistice, solista Nico înregistrează mai multe albume, cum ar fi: "Gând pentru ei" (2003), "Așa cum vrei" (2005), "Cast away " (2007) și "Love mail" (2009).

 În cazul melodiei de față, textul este compus de Bibanu MixXL, iar interpreți sunt Dan Popescu și Nico Matei. Muzica stă sub semnătura mai multor artiști, și anume: Dan Popescu, Bătrânu Răzvan Marian, Style Da Kid și Rebecca Mihai.

Comenteaza

RSS
Positive SSL