Muzica populara - e-neatza.ro

Cătălin Crişan - Eu te iubesc, că mă iubeşti

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Dance
118,643 Vizionari

Publicitate

Descriere

Cătălin Crișan rămâne cântărețul preferat al iubitorilor de muzică din categoria vârstei a doua.Vocea sa liniștitoare și piesele sale romantice, mai lente, au cucerit publicul trecut de 40 de ani.
Majoritatea melodiilor din repertoriul său sunt scrise pe versuri care au ca temă iubirea, dragostea, așa cum este și piesa “Eu te iubesc că mă iubești”.
Este o compoziție în stilul carateristic solistului, cu o orchetrație adecvată care amplifică nota de lirism a acestei piese.
Cântecul a fost lansat în anul 2012, pe vremea când solistul nu divorțase de cea de-a doua soție, Alina Cupșa.

După 2013 când cei doi au pus capăt căsniciei lor, a urmat o perioadă în care Cătălin Crișan și-a ținut la distanță admiratoarele și a declarat că nu se mai însoară a treia oară.
În viață însă nu se știe niciodată cum te farmecă dragostea cu puterea ei nebănuită.Cert este că la nunta lui Gabriel Cotabiță, în octombrie 2016, Cătălin Crișan a venit însoțit de o tânără drăguță pe care a prezentat-o ca fiind prietena lui.
De altfel, dragostea l-a convins și pe Cotabiță să se însoare la 60 de ani cu tânăra Alina Gabriela Munteanu (33 de ani) fără a ține cont de diferența de vârstă.

Comenteaza

RSS
Positive SSL