Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Cătălin Crişan - Suflet de floare

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Dance
53,851 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Cătălin Crișan (născut în București) este unul dintre cei mai îndrăgiți soliști de muzică ușoară românească, din generația care a marcat, într-un mod definitoriu, scenariul muzicii pop de azi, prin primele manifestări clare.

 Astfel, artistul bucureștean se lansează, în domeniu, o dată cu alți colegi de breaslă, la fel de cunoscuți ca și acesta, cum ar fi: Mădălina Manole, Laura Stoica, Monica Anghel, Directia 5 sau Proconsul.

Debutul artistic al tânărului solist are loc prin intermediul concursului național de muzică ușoară de la Mamaia, unde se califică pe locul I, la secțiunea Interpretare, cu melodia devenită ulterior, șlagăr - "Vorbește marea" (compusă de Aurel Manolache).

 De-a lungul carierei, Cătălin Crișan editează mai multe albume, dintre care sunt de menționat măcar câteva titluri, cum ar fi: "Dacă pleci" (1996), "Buzunare secrete" (1999), "Vorbește marea" (2005) sau "Am albit de dorul tău" (2007).

 Melodia de mai sus - "Suflet de floare" - este extrasă de pe albumul "Doar un om", lansat de Cătălin Crișan, în 2012, la casa de discuri Electrecord. Textul îi aparține artistului însuși, iar muzica este semnată George Natsis.

 Videoclipul de față se regăsește pe canalul youtube"oliverpopa", inițiat în 2006 și dedicat, interpreților de muzică live, dintre care îi amintim pe: Oliver, Silvia Dorobanțu, Crișan Tudor sau Dana Roman.

Comenteaza

RSS
Positive SSL