Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Cătălin Crişan - Am albit de dorul tău

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Dance Slagăre Vechi Româneşti
127,280 Vizionari

Publicitate

Descriere

“Am albit de dorul tău” este piesa lui Cătălin Crișan în care interpretul se adresează unei tinere iubite, pe care o consideră responsabilă de faptul că el a încărunțit.
 
Cauza principală nu poate fi decât dragostea, manifestată prin dorul greu față de acea fată frumoasă (care apare în videoclip).
 
O melodie veselă cu imagini amuzante în care solistul apare de mai multe ori, în mod demonstrativ cu o perucă, pentru a exemplifica diferențele dintre “culoarea naturală” a părului său și culoarea albă la care a ajuns în prezent.

 

 

 
Această piesă durează 3 minute și 26 de secunde și este reprezentativă pe albumul cu același titlul, lansat la începutul celei de-a doua căsnicii a artistului.
 
Celelalte melodii compuse în aceeași manieră, înregistrate pe  acest album, sunt: Amândoi (interpretată în duet cu Lucia Crișan) durata 3:53, Trăiesc 4:49 , Viața mi te-a dăruit 3:18, Copii mei 3:12, Doamnă ma stresezi 3:22, De ce? 3:43 , Sunt un sfânt 3:35, Dar, mi-e dor 3:26 și Drumul spre mine 3:54.
 
Sunt în total zece cântece cu o tentă muzicală liniștitoare și plăcută, caracteristică stilului cu care artistul ne-a obișnuit de mulți ani.
În realitate, Cătălin Crișan a albit treptat încă de tânăr, după vârsta de 35 de ani.

Comenteaza

RSS
Positive SSL