Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Dan Ciotoi și Generic - Dacă nu te văd o zi

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Lăutărească
39,283 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Vă invităm să urmăriți un adevărat hit al anilor '90, interpretat de Dan Ciotoi și grupul Generic: “Dacă nu te văd o zi”. 

 Formaţia Generic a fost înfiinţată în 1987. Generic este unul dintre cele mai de succes grupuri de manele din România anilor 1980, alături de Azur şi Odeon. Două dintre cele mai importante şlagăre ale grupului se numesc „S-a rupt lanţul de iubire” şi „Banii n-aduc fericirea” (1990?).  

 Din 1987 până în anul 2000, discografia acestei formații este impresionantă. Iată albumele produse și lansate pe piață: “ Rază de soare” , “ Ce-i fericirea” , “ Maria” , “Vacanța la mare”, “Prințesa de mahala”, “Generic 99”, “Sărută-mă ultima oară”, “Prietenia”, “Doar iubirea , “Taina nopții”, “S-a rupt lanțul de iubire”, ” Bate peste mine criza”, “Vine finu la nașu”, “Mari succese”.

   După 2009, când grupul s-a reunit, a fost editat albumul “Dacă m-aș îndrăgosti”.

  În ziua de 22 august 2017, solistul Dan Ciotoi a fost implicat într-un accident rutier grav, în timp ce se îndrepta spre Constanța pentru a susține un spectacol alături de trupa sa. Accidentul s-a petrecut între localitățile Viziru și Tufești.

 El a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu autoturismul pe care-l conducea. A suferit numeroase traumatisme, dar starea lui medicală a devenit stabilă în urma intervenției medicilor.

 

Comenteaza

RSS
Positive SSL