Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Elena Cârstea - Dacă ochii tăi

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Slagăre Vechi Româneşti
29,403 Vizionari

Publicitate

Descriere

Elena Cârstea este una dintre cântărețele de muzică românească deja celebre, fiind unul dintre numele reprezentative ale muzicii pop de la noi, alături de alți artiști, precum: Ovidiu Komornic, Silvia Dumitrescu, Anastasia Lazariuc, Mădălina Manole sau Marcel Pavel.

De asemenea, artista este o textieră și compozitoare, fiind Președintele de onoare al Sindicatului Interpreților și Compozitorilor Liberi Profesioniști din România. Elena Cârstea devine celebră și în Turcia (unde, în 1995, a obținut premiul I, la festivalul de la Izmir) sau în Irlanda (unde câștigă, din nou, locul I, în cadrul unui festival).

Solista susține turnee și în străinătate, fiind apreciată de comunitățile de români din S.U.A, Germania, Canada și Regatul Unit.  Melodia "Dacă ochii tăi" reține atenția, în 1983, când apare, primind premiul publicului în cadrul festivalului "Melodii 83".

Videoclipul de mai sus este încărcat pe canalul youtube al Cătălinei Ganea, pe care se regăsesc și alți artiști din generația Elenei Cârstea. Alte două cântece prin care solista se face remarcată, atât la noi, cât și în străinătate, sunt: "O iubire imposibilă" (1994) și "Nu sunt perfectă" (1998).

Versurile exprimă delicatețea și romantismul unei firi sensibile, precum cea a Elenei Cârstea, mesajul predilect constând într-un îndemn la visare, adresat tuturor romanticilor incurabili.

Comenteaza

RSS
Positive SSL