Muzica populara - e-neatza.ro

Al Bano - Liberta feat. Paula Seling - LIVE - Bucuresti - iConcert.ro

Featured

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Muzică Veche Străină
3,306 Vizionari

Publicitate

Descriere

http://www.iconcert.ro/ Al Bano - Liberta feat.

Videoclipul de mai sus constă într-o înregistrare dintr-un concert live, susținut la Sala Palatului (București), în 2016, de către doi soliști de naționalitate diferită, dar pe care îi unește, după cum se vede din acest fragment, pasiunea pentru muzică. Este vorba despre un duet inedit, între celebrul solist italian Al Bano Carrisi și mai tânăra artistă română PaulaSeling.  

Cei doi se întâlnesc, în susținerea acestui recital, pentru a interpreta binecunoscuta melodie "Liberta", de pe albumul cu același nume, lansat în 1987, de către cuplul italian (pe scenă și în viața reală) AlBano și Romina Power. Acest album este unul dintre primele colaborări de succes ale artiștilor italieni, înregistrat la casa de discuri multinațională "WarnerMusic Group", din New York.

Al Bano se remarcă, pe scena muzicală italienească și pe cea internațională (spaniolă, îndeosebi), prin hituri memorabile, precum: "Pensando a te" (1969), "La mia Italia" (2004), "Canzoni per la vita" (în colaborare cu Massimo Ferrarese - 2013), "Corriere di Natale" (în duet cu Romina Power, 1990-1991), "Felicidad" - 1982) sau "Amor sagrado" (1996).

 

Paula Seling este, la rândul ei, o cunoscută interpretă, compozitoare, fostă realizatoare de emisiuni radio și jurat în cadrul competiției "X Factor", din România. Solista din Baia Mare se distinge, îndeosebi, prin două premii obținute la Concursul Muzical Eurovision (în 2010, obține locul 3, alături de Ovi, iar în 2014, obține locul 12).

Videoclipul reprezentând duetul Al Bano - Paula Seling, în interpretarea melodiei "Liberta" este încărcat pe canalulyoutube "iConcert.ro", inițiat în 2009 și dedicat tuturor concertelor susținute în România. Paula Seling - LIVE - Bucuresti - Sala Palatului - 12.06.2011 - iConcert.ro

Comenteaza

RSS
Positive SSL