Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Lung ii drumul Gorjului - Paula Seling & Cazanoi Orchestra

Featured

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
2,570 Vizionari

Publicitate

Descriere

Paula Seling este cadoul cel mai frumos pe care putea să ni-l facă nouă românilor, Crăciunul. Unii primesc portocale, alții jucării, cadouri fel de fel, părinții Paulei, au primit un minunat cadou și anume, pe Paula care s-a născut pe data de 25 Decembrie 1978 la Baia Mare. A cântat de când se știe, în corul școlii și la diverse festivaluri. Se consideră un om norocos și privilegiat.  

Paula mai are un frate pe nume Paul, alături de care a avut o copilărie frumoasă, plină de dragoste din partea părinților, de încurajări și susținere în tot ce au fost și au făcut ei. Pentru Paula, acea perioada din viața sa, este cea mai frumoasă, perioadă despre care minunata noastră artistă, spune că este un timp incoparabil cu orice altceva. Și are dreptate. Nicăieri și niciodată nu poate fi la fel de frumos ca la mama și la tata acasă, alături de cei dragi, de familie.

Dacă ar fi să înșiruim toate trofeele și premiile obținute de Paula, ar trebui să vorbim despre ea mult timp, deoarece ele sunt numeroase. Vom aminti doar câteva: Trofeul festivalului Cerbul de Aur din Braşov (2002), cea mai bună voce feminină din Romania la Premiile Industriei Muzicale Româneşti (2002), cea mai bună artistă într-un videoclip la Video Music Awards MTV România (2002), trofeul festivalului Mamaia (1997), șlagărul anului la secţiunea „şlagăre pop-rock” - Mamaia '99 cu piesa Ploaie în luna lui Marte (Nicu Alifantis/Nichita Stănescu), trofeul „Aurelian Andreescu” - Bucureşti, 1996. Premii internaţionale la festivalurile „Fidof” din Cesme, (Turcia), Skopje (Macedonia), La Valetta (Malta).

Faptul că Paula poate interpreta cu ușurință orice gen muzical nu ne mai miră. Ne fascinează! Astfel că, vă lăsăm și pe voi, cititorii noștri să vă bucurați de înregistrarea „Lung îi drumul Gorjului” din concertul susținut în cadrul Festivalului " Muzici și Tradiții in Cișmigiu" ediția a XII-a (01.07.2018), melodie interpretată de Paula și având ca orchestrație pe Cezar și Anatol Cazanoi.

Comenteaza

RSS
Positive SSL