Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Paula Seling - Blandul Pastor

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Muzica Crestina
821 Vizionari

Publicitate

Descriere

Textul piesei “Blândul Păstor” interpretată de celebra cântăreață Paula Seling a fost preluat după Traian Dorz, iar orchestrația a fost asigurată de Sergiu Tuhutiu.

Solista Paula Seling s-a născut chiar în ziua sfântă de Crăciun, pe data de 25 decembrie 1978, în Baia Mare. A reprezentat România la Concursul Eurovision, aducând-o de fiecare dată printre primele în clasament. Ea a început să cânte la pian de la vârsta de 6 ani, iar la 15 ani s-a alăturat trupei “Enders”. A încercat mai multe genuri muzicale și a colaborat cu Nicu Alifantis la începutul carierei. Prima piesă de pe primul album lansat de artistă s-a numit “Ploaie în luna lui Marte”. În toată cariera sa a lansat peste 13 albume. Prima participare la Eurovision a fost

alături de Ovi, pe data de 6 martie 2010, când cei doi au reușit să se califice în finala de la Oslo cu piesa “Playing with fire”. Pe data de 29 mai în același an, aceștia au obținut locul 3 în finală. În 2011, Paulei Seling i-a fost “împrumutată” vocea pentru filmul animat “Cars 2”, iar anul 2012 i-a adus o nouă colaborare cu Walt Disney, în vederea înregistrării piesei “Chiar pot zbura”, pentru Pixar Academy Award. Doi ani mai târziu de la prima participare la Eurovision, artista se întoarce cu forțe proaspete, tot împreună cu Ovi, cu piesa “Miracle”, obținând locul 12 în finala de la Copenhaga. Paula Seling a fost desemnată cea mai frumoasă participantă la Concursul Eurovision 2014.

Comenteaza

RSS
Positive SSL