Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Marcela Fota - Te-as lasa, dar nu te las

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
26,960 Vizionari

Publicitate

Descriere

Cântecul de față, ”Te-aș lăsa dar nu te las” reprezintă un cântec în care Marcela Fota interpretează rolul femeii îndrăgostite dezamăgite de atitudinea iubitului care nu i-a împărtășit dragostea și care este cam nestatornic, mincinos: ”te-aș lăsa dar nu te las, că pe urmă mi-e necaz, mai bine fac cum știu eu, am ac de cojocul tău”.

Motivul femeii dezamăgite de iubit, dar care se răzbună pe el, reușind să îl țină lângă ea, fiind mai vicleană decât el: ”mă uit la tine neicuță, mult mai minți cu a ta guriță, dar oricât minți tu de bine, eu sunt mai hoață ca tine”.

Marcela Fota spune că l-ar părăsi pe iubit, dar îl iubește și nu vrea să-l lase, dorind să îl pedepsească: ”am ac de cojocul tău... te-oi munci pe cât se poate, să-ți treacă pofta de toate, când te-ai duce la iubit, să nu poți de obosit”.

Marcela Fota are un joc de scenă excepțional. Videoclipul este realizat într-o manieră deosebită, artista Marcela Fota este prezentată în curtea tradițională, vocea fiind sincronizată cu imaginea și interpretarea orchestrei.

Refrenul melodiei este sugestiv ”Cum o fi neică de bine, când la alta când la mine, când la mine când la alta, greu te mai încearcă soarta”.

Marcela Fota este artista completă, care își adaptează vocea, jocul de scenă în funcție de genul muzical interpretat.

Comenteaza

RSS
Positive SSL