Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Marcela Fota - De-as pierde dragostea ta

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
3,142 Vizionari

Publicitate

Descriere

O artistă consacrată, cu o voce și un joc de scenă inconfundabile, îndrăgita interpretă de muzică populară Marcela Fota a abordat numeroase cântece, în toate genurile populare, de la cântece de veselie, cântece de petrecere, cântece populare cu mesaj moralizator, la veritabile cântece de învățătură.

Cântecul ”De-aș pierde dragostea ta” reprezintă un cântec popular în care Marcela Fota interpretează rolul femeii îndrăgostite care își exprimă dragostea față de iubitul său. Refrenul melodiei arată mesajul esențial: ”De-aș pierde dragostea ta, mi-ai lua din mine viața”.

Realizatorii videoclipului au ales un cadru specific, natura înverzită ca simbol al regenerării dragostei, într-o curte tradițională. Este admirabilă sincronizarea imaginii cu sunetul. Costumele Marcelei Fota, sincronizarea dintre ritmul melodiei, interpretarea cântecului și jocul ușor legănat al artistei Marcela Fota ilustrează mesajul vesel al melodiei și recomandă videoclipul pentru ar fi vizionat.

Marcela Fota este prezentată înmijlocul naturii , cântând și plimbându-se, în natură în timp ce în fundal instrumentele populare clasice cântă o melodie ușoară, ritmată: ”Suntem suflete pereche, unul pentru altul făcuți și o dragoste așa mare, nu trăiesc, neicuță mulți” este refrenul inconfundabil al melodiei artistei Marcela Fota.

Artista populară Marcela Fota face, prin cântec o însumare a trăirilor de iubire intensă pe care le simte pentru iubitul său. Ea este convinsă că sentimentele care îi unesc pe cei doi sunt indestructibile: ”M-aș topi, Doamne de dor, dacă ne-ar despărți viața”.

Cântăreața de muzică populară Marcela Fota este o artistă completă, care își adaptează vocea și jocul de scenă în funcție de genul muzical interpretat.

Comenteaza

RSS
Positive SSL