Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Cristi Nova - Lasă-mă mândruţo

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Etno
8,806 Vizionari

Publicitate

Descriere

Muzica populară românească, dar nu numai, a dăruit mulți interpreți de-a lungul timpului. Artiștii consacrați, mereu au descoperit tinere talente pe care le-a ajutat să devină la rândul lor stele, iar unii, au învățat să răsară singuri, încet, dar sigur.
Din Maramureș, Moldova, Bucovina, Banat, tinerii au urmat drumul celor dinaintea lor, le-a preluat repertoriul sau și-au creat unul nou, dar nu au părăsit lumea folclorului românesc, devenind păstrătorii acestuia și bucurându-ne sufletul cu interpretări unice și autentice.
Dacă în general piața cunoaște saturație, piața cultural-artistică, nu va cunoaște acest aspect niciodată, deoarece oamenii vor avea mereu nevoie de frumusețea din artă și muzică, într-o lume atât de schimbată și în continuă mișcare.


Așa cum ne-a învățat mereu, zona Banatului, ne dăruiește mereu tinere talente, interpreți care apar parcă de niciunde, dar ne acaparează și ne fac să îi îndrăgim atât pentru talentul lor deosebit, prin interpretările autentice, pline de căldură și specific bănățean, dar și prin naturalețea, frumusețea lor scenică și atitudinea care abundă dincolo de orice.
Un astfel de talent bănățean este și tânărul interpret Cristi Nova, a cărui interpretări sunt pline de sensibilitate, căldură și răzbat, rămânând mereu. Cristi Nova poate fi regăsit pe canalul său de youtube, pe pagina de facebook sau la evenimetele din zonă și private.
Melodia „Lasă-mă mândruțo”, este o melodie cu specific pur bănățean, ritmată și frumoasă, care cu siguranță va fi pe placul inimilor celor care iubesc muzica din zonă.

Comenteaza

RSS
Positive SSL