Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Puiu Codreanu şi Mădălina Mirza - Toată lumea aşa-mi spune - VIDEO - E-neatza.ro

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Etno
7,654 Vizionari

Publicitate

Descriere

Puiu Codreanu este unul din artiștii dăruiți de regiunea Banatului, care nu mai are nevoie de nici o prezentare, deoarece mulți am crescut și ne-am regăsit în cântecele interpretate de el. Artist complex, care se suprapune cu ușurință oricăror trenduri muzicale, cu o voce inconfundabilă, prezență scenică, Puiu este iubit și îndrăgit de foarte mulți ascultători, având un public dedicat și loial doar lui, de mulți ani. Puiu Codreanu nu iubește să fie mediatizat, el considerând că discreția este sfântă, dar totdată, tot ea, te face oarecum mai interesant pentru public.
De-a lungul carierei sale artistice, a făcut duet pe scenă cu multe nume de renume sau mai puțin cunoscute publicului, dar de fiecare dată, duetul a devenit un real succes, prețuit de iubitorii muzicii bănățene sau populare.


Una dintre artsitele cu care Puiu Codreanu a realizat un minunat duet pe scena muzicii populare românești, este Mădălina Ancuța Mârza, o artistă pe care ne-a dăruit-o plaiurile Bistritei Nasaud, mai precis, ea fiind din Reteag.
Motto-ul ei este: „Las’ să joc și să petrec că și-așa zilele-mi trec… și voi alături de mine!”. Mădălina cântă de când se știe, dar impactul cu lumea artistică a venit după ce a urmat cursurile Școlii Populare de Arte din Cluj, când, participând la anumite spectacole, evenimente, i-a fost dat să cânte alături de mari artiști ai scenei și astfel, a ajuns cunoscută în special în zona Clujului unde participă și la evenimente private, din drag de oameni.
Puiu și Mădălina, au lansat de curând o melodie cu videoclip, „Toată lumea așa-mi spune”, melodie care deja a ajuns la sute de ascultători și cu siguranță, va ajunge în curând la mult mai mulți.

Comenteaza

RSS
Positive SSL