Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Masina incarcata cu busteni se ridica din față

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Auto Video
11,549 Vizionari

Publicitate

Descriere

Un șofer care conducea un autocamion încărcat cu bușteni a fost pus într-o situație greu de rezolvat.Scena a avut loc în România pe un drum de munte.

Autocamionul marca ROMAN, model RABA trebuia să se înscrie într-un mic viraj și să treacă peste o denivelare a drumului de pământ.

La început șoferul oprește autovehiculul și ezită să facă manevra iar temerile lui sunt îndreptățite.

Încărcătura este grea iar lungimea buștenilor depășește lungimea platformei autocamionului.Din acest motiv se observă cum pneurile de la punțile din spate sunt lăsate iar încărcătura “trage în jos”.

În cele din urmă, șoferul se decide să încerce.După ce turează motorul, pleacă de pe loc și intră în curbă dar nu poate executa manevra până la capăt.

Cu roțile bracate, din cauza lungimii prea mari a încărcăturii, autovehiculul se dezechilibrează și se lasă în spate în timpul virajului.

Autocamionul se ridică din față iar roțile se desprind de pe sol.Cabina și roțile ridică și se balansează în aer spre amuzamentul celui care a efectuat această filmare.

Într-o asemenea împrejurare, cea mai bună soluție ar fi fost tractarea autocamionului în zona dificilă, de către un alt autovehicul echipat cu motor mai puternic.

Comenteaza

RSS
Positive SSL