Muzica populara - e-neatza.ro

Emilia Dorobanţu - Gheorghe, ce-am auzit eu - VIDEO - E-neatza.ro

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
134,609 Vizionari

Publicitate

Descriere

Pe Emilia Dorobanțu o cunoaștem toți ca fiind „Maria Tănase” a zilelor noastre. Emilia este originară din zona Olteniei și esteo tânara solistă de muzică populară, cu un palmares remarcabil și demn de invidiat, peste 50 de premii I, de excelență și speciale.
La 25 de ani, Emilia poate să afirme cu toată sinceritatea că a obţinut aproape tot ce și-a dorit ca tânără interpretă a muzicii românești. La numai 17 ani, Emilia Dorobanțu a avut capacitatea artistică de a ridica publicul în picioare la toate concursurile și festivalurile naționale, dar și la reprezentațiile internaționale. Despre ea mai știm că este prezentatoare la Favorit TV și că a participat la concursul Vocea României, unde a făcut parte din echipa Loredanei Groza.


Prima persoană care i-a descoperit vocea extraordinară, plină de sensibilitate și modulații grave, a fost învăţătoarea sa, Irina Tunaru, dar Maria Tănase Marin este cea care avea să îi schimbe direcția sa în viața artistică și să îi schimbe destinul. Cele două s-au întâlnit în 2008, la un festival din Dobrogea, când Emilia o imita pe Maria Ciobanu.
Melodia „Gheorghe ce-am auzit eu”, a apărut alături de un clip în 2015, am putut-o auzi de multe ori la Favorit și este o melodie care ne încântă cu o interpretare unică, plină de căldură, sensibilitate și forță artistică.

Comenteaza

RSS
Positive SSL