Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Valentin Sanfira - Fir-ai tu să fii leliţă - VIDEO - E-neatza.ro

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
13,997 Vizionari

Publicitate

Descriere

La doar 28 de ani, Valentin Sanfira este un membru apreciat și îndrăgit ai Ansamblului „Doina Gorjului”, alături de care participat la foarte multe festivaluri atât în țară cât și peste hotare. Valentin Sanfira este un artist foarte iubit atât pentru firea sa sensibilă, caldă cât și pentru vocea cu multe inflexiuni, extrem de plăcută, voce în unduirile căreia, Valentin ascunde o poveste de viață mai grea.
Valentin, povestește  în presă, mai cu tristețe, mai cu nod în gât, despre greutățile prin care a trecut familia părinților săi și el, datorită faptului că aceștia au fost foarte tineri când s-au căsătorit, respectiv mama lui a avut 16 ani, iar tatăl 19. După o perioadă în care ți-au dorit foarte mult un copil, iar acesta a întârziat să apară, cei doi decid să înfieze un copil, care va fi fratele său, Adrian. Undeva pe la vârsta adolescenței,

fratele lui Valentin, Adrian, află de mama sa naturală, pleacă să o caute, să o cunoască și alege să rămână alături de aceasta, întorcând într-un fel spatele familiei sale adoptive care l-a crescut deși cu greu, dar cu mare drag.
Dumnezeu însă l-a înzestrat cu  talent nativ, Valentin Sanfira lansându-se pe scenele muzicii populare românești de tânăr, obținînd Premiul al II-lea la Festivalul Național al Cântecului Popular „Mamaia 2008” și devenind mai apoi solist al „Doinei Gorjului”, alături de care participă la numeroase spectacole.
Una din melodiile sale de succes este „Fir-ai tu să fii leliță”, melodie care face parte din albumul „Mărită-te mândra mea”, lansat în 2017.

Comenteaza

RSS
Positive SSL