Slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Lucreţia Goagea - Mai întoarcem roata anilor - VIDEO - E-neatza.ro

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
3,848 Vizionari

Publicitate

Descriere

De undeva din Vâlcea, mai exact din Drăgășani, s-a auzit prima oară glasul dulce al Lucreție Goagea, o tânără și frumoasă interpretă de muzică populară, născută  pe 11 septembrie 1992. Își petrece primii ani de viață, în comuna Roșiile, înconjurată fiind de tradiții și obiceiuri, de oameni simpli, născători de folclor autentic. Toate acestea, o fac să îndrăgească și să îmbrățișeze muzica populară îmcă de foarte tânără. În anul 2008 e absolventă a Școlii Populare de Artă din Râmnicu Vâlcea, iar mai apoi, devine studentă a Facultății de Litere și Arte din cadrul Universității "Lucian Blaga" din Sibiu.
Lucreția participă la numeroase spectacole, concursuri și festivaluri, unde a obținut recunoașterea unor jurii de specialitate și un palmares bogat de premii: Marele premiu - Festivalul "Ilie Zugrăvescu", Voicești, Vâlcea, 2008; Locul I - Festivalul Național

Publicitate

"Lăutarul" Drăgășani, 2008;  Locul I - Festivalul românilor de pretutindeni "Ileana Rus", Geoagiu-Băi, 2009, Locul I - Festivalul Național "Nicolae Sulac" Chișinău 2011 și multe alte premii.
Muzica populară a preluat-o de la tatăl ei care a cântat și care a învățat-o și pee a dragul de folclor, iar Maria Ciobanu a fost idolul ei dintotdeauna, pe care a dorit să o urmeze ca talent și dăruire.
În 2018, Lucreția lansează o minunată melodie cu videoclip și anume, „Mai întoarce roata anilor”, melodie acompaniată de către Orchestra „Lăutarii”, condusă de Maestrul Nicolae Botgros.

Publicitate

Comenteaza

Publicitate

RSS
Positive SSL