Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Remus Novac - Ascultă Doamne doina mea!

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
2,323 Vizionari

Publicitate

Descriere

Remus Novac este liderul formatiei de muzica populara „Timisul“, el fiind un tanar si talentat saxofonist si clarinetist.

Indrumat de parinti inca de mic sa urmeze calea muzicala, Remus Novac , povesteste ca el a cantat inca din clasa I, fiind indragostit de muzica. El a absolvit Liceul de Muzica si Conservatorul din Timisoara.

De curand, binecunoscutul instrumentist Remus Novac a pregatit pentru aceia care ii cunosc cariera si melodiile sale, dar si iubitorilor de frumos, un album mai altfel, pioate foarte potrivit acestor momente de restriste si de indepartare de valori si credinta, un album de suflet, inedit, reusind, smpreuna cu colaboratorii sai, sa transforma doina sn Rugaciune.

Prin toate melodiile, toate versurile si cantul albumului „Asculta Doamne, doina mea!“, Remus Novac si cunoscutii interpreti de muzica populara cu care a colaborat, reusesc sa aduca rugaciunea, credinta, pe Dumnezeu si tot ce este frumos, mai aproape de noi. Cumva, interpretii de muzica populara, au coborat Cerul in inima si ruga noastra, pe buzele noastre, ajutandu-ne sa o murmuram pana in suflet.

In acest context de piosenie imbinata cu frumosul liric si folcloric, gandurile nu mai au nicio forma, iar linistea vorbeste prin doruri, ruga si ganduri care nu mai contenesc sa ne intrebe, sa ne traga de maneca, sa ne intoarca cumva la tot si toate pe care le-am pierdut de-a lungul timpului. Chiar si lacrimile prea grele sa iasa din suflet si-au croit cale spre ochi. Fiecare melodie aduce vremurile de demult si le trimite sn cele ce vor veni. Fiecare doina rupe granita dintre tinerete si batranete, dintre ratiune si suflet, dintre zbucium si tihna, framantare si alin. Parca toti Muntii Banatului se snchina, parca toata sudoarea strabunilor zambeste, parca trecutul e fericit ca dainuie prin cantecul lor. Un album minunat! Remus Novac, Petrica Moise, Vasile Conea, Olguta Berbec, Cosmin Popa, Nicu Novac, Stana Stepanescu, Constantin Moaca au reusit, cu maiestrie, sa tese doina sn Rugaciune!

Taguri: remus novac

Comenteaza

RSS
Positive SSL