Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Constantin Enceanu - Ce sa-ti mai cer, Doamne, Tie ?

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
1,566 Vizionari

Publicitate

Descriere

Melodiile cele mai cunoscute interpretate de îndrăgitul interpret de muzică populară Constantin Enceanu l-au impus pe acesta, pe deplin, în conștiința publicului, indiferent denregiunea folclorică în care trăiește sau pe care o apreciază, drept o marcă înregistrată, unnbrand al folclorului popular românesc în general și al celui oltenesc în mod special. A-lnasculta pe îndrăgitul interpret de muzică populară Constantin Enceanu, la petreceri, concerteneste o dovadă a popularității deosebite de care se bucură artistul.

Îndrăgitul interpret de muzică populară Constantin Enceanu interpretează orice tip denmelodie populară, dar cele mai frumoase melodii sunt cele cu mesaj, care transmitnînvățăminte deosebite pentru poporul român. Melodia de față, ”Ce să-ți mai cer Doamne, ție”neste o melodie cu mesaj, în care, prin muzică artistul popular Constantin Enceanu își exprimănrecunoștința pentru ceea ce a primit de la viață. Interpretul Constantin Enceanu se mândreștencu familia sa, cu soția, copiii, nepoții, casa construită și celelalte

elemente ale vieții sale de omnajuns la deplina maturitate. Credința în Dumnezeu, norocul, sănătatea, ocrotirea divină, ajutorul la greu sunt elementele fundamentale ale acestei excepționale melodii de muzică populară. Pe lângă interpretare, sunteul, cadrul de filmare, imaginea, orchestra, vocea
artistului, jocul de scenă, costumul popular fac din această melodie una de succes.

De fiecare dată, îndrăgitul interpret de muzică populară Constantin Enceanu găsește resursele necesare pentru a-și surprinde plăcut publicul, dovedind că folclorul este viu și în permanentă evoluție.

Marele intrepret de muzică populară Constantin Enceanu este un cântăreț emblematic al Olteniei, un adevărat ambasador al acestei străvechi regiuni istorice a României.

Comenteaza

RSS
Positive SSL