Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Petrică Mîțu Stoian şi Olguţa Berbec, Remus Novac Band și Taraful de la Gorj

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
175,000 Vizionari

Publicitate

Descriere

Petrică Mîțu Stoian este un artist extrem de îndrăgit de public, de noi toți, atât pentru inegabalibala sa voce, cât și pentru atitudinea sa, pentru glumele și veselia pe care o împrăștie peste tot unde este prezent, pe scenă, la televizor, la radio. Mai cu un cântec, mai cu un zâmbet, mai cu mustața sa deja vedetă, Petrică ne-a cucerit iremediabil pe toți.
Petrică Mîțu Stoian a dorit dintotdeauna să fie interpret de muzică populară și mai mult de atât, a dorit să devină el însuși un reper și un păstrător al folclorului autentic mehedințean.
El a debutat cunoscuta emisiune Tezaur Folcloric, fiind descoperit de renumita Mărioara Murărescu și a participat ulterior la numeroase festivaluri de folclor, luând  numeroase premii.


Olguța Berbec, o altă bine cunoscută interpretă de muzică populară, ne-a cucerit de asemenea prin atitudinea ei scenică, naturalețe și talent. Olguța și-a petrecut copilăria într-zonă cu oameni păstrători ai tradițiilor și portului popular și anume în Mărășești, județul Mehedinți, unde altfel a și absolvit Școala Generală , urmând și finalizând mai apoi studiile la Liceul Teoretic din Baia de Aramă.
Primii pași în muzica populară i-a făcut în anul 2000 în cadrul grupului folcloric “Liliacul” din Baia de Aramă, sub îndrumarea Elenei Mimiș - Trancă, remarcându-se alături de copii din Mehedinți în concertele de sărbători.
Cei doi artiști, s-au întâlnit de multe ori pe scenă, interpretând multe melodii împreună, dintre care, noi am dori să vă prezentăm colajul live de sârbe, hore și muzică mehedințeană, interpretat de cei doi, în acompaniamentul lui Remus Novac Band și Taraful de la Gorj.

Comenteaza

RSS
Positive SSL