Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Moș Crăciun - colind Olguța Berbec și Remus Nova

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Colinde
3,027 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Din Mehedinți provin cei mai mulți interpreți de muzică populară, dar și unii dintre cei mai talentați. Acesta este și cazul Olguței Berbec și al lui Remus Novac. Olguța a debutat în muzică în anul 2000, în cadrul grupului folcloric “Liliacul”, participând mai ales la concertele de sărbători. Artista are un timbru aparte și un talent nativ prin care cucerește publicul.

  Soțul ei, Remus Novac, este un saxofonist și clarinetist timișorean. Pentru că este un bărbat atrăgător, fanele nu se sfiesc să-i atragă atenția, participând în număr foarte mare la concertele sale. Dar dragostea lui rămâne dedicată Olguței.

  S-au cunoscut la o nuntă și au rămas împreună până în prezent. Cei doi se iubesc foarte mult, frumoasa artistă admiră pasiunea pe care Remus o pune în fiecare melodie, în timp ce el apreciază ambiția de care soția sa dă dovadă de fiecare dată când își propune să realizeze ceva. Remus și Olguța au hobby-uri comune (călătoria, fotografia, muzica) și susțin că acesta este unul dintre motivele pentru care se potrivesc atât de bine.

  “Moș Crăciun”, așa cum se numește și melodia interpretată de cei doi, este un personaj de poveste care ne face iarna mai frumoasă, fără de care cei mici nu s-ar putea bucura de magia sărbătorilor.

Comenteaza

RSS
Positive SSL