Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Margareta Clipa - Măi bădiță, om hoinar

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
233 Vizionari

Publicitate

Descriere

Margareta Clipa, îndrăgita interpretă de muzică populară, este întotdeauna o prezență plăcută, datorită vocii sale unice, zâmbetului inconfundabil și carismei. Împrăștie în jurul său numai bucurie. Cântăreața provine dintr-o zonă de basm, tărâmul Bucovinei.

Pentru acest proiect muzical, Margareta Clipa a colaborat cu renumita Orchestră „Lăutarii” din Chișinău, condusă de inegalabilul maestru Nicolae Botgros. Piesa a fost lansată pe 14 septembrie și se bucură deja de peste 4.000 de vizualizări pe Youtube, 192 de aprecieri și 52 de comentarii. Iată părerea unui fan:
„Încă o nestemată în repertoriul Margaretei Clipa și vorba ceea ,,ce-i frumos îi tot frumos" , se potrivește de minune .O mențiune în plus pentru acompaniamentul Lăutarilor din Chișinău .Felicitări din suflet !”


În cadrul unui interviu acordat TVR, marea artistă a declarat: „Tânără, venită de pe băncile liceului, am reușit să intru în tainele artei populare și mai cu seamă să mă integrez în colectiv, în Ansamblul artistic-profesionist Ciprian Porumbescu din Suceava. Aici am început o viață nouă și am avut posibilitatea să cunosc foarte multă lume. Maestrul, dirijorul George Sârbu, mi-a spus de fiecare dată: tu trebuie să fii Margareta cu tot ceea ce aduci de acasă, cântecul tău, costumul tău, vorbele tale, pentru că altfel ai fi o altă persoană.”
Artista a mai adăugat:
„Pentru mine scena reprezintă un altar, publicul, dirijorul, orchestra, toți sunt importanți, eu mă dăruiesc în totalitate, scena nu reprezintă un loc de compromis, cine crede că scena este un loc de compromis se înșeală amarnic…. scena nu înseamnă a cânta atunci pe moment, există o pregătire, o stare pe care trebuie să o ai …scena presupune și un costum frumos, o atitudine frumoasă.”

Comenteaza

RSS
Positive SSL