Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Margareta Clipa - Asta-i horă ușurea

Featured

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
2,373 Vizionari

Publicitate

Descriere

Melodia “Asta-i horă ușurea” interpretată de artista Margareta Clipa a fost lansată în luna februarie a acestui an, iar cântăreața este acompaniată de cea mai cunoscută și iubită orchestră, condusă de maestrul Nicolae Botgros, Orchestra “Lăutarii” din Chișinău. Textul este scris de ea, producția video aparține StudioNick, iar cea audio Spiros Galați. În descriere găsiți și numărul de contact al Margaretei, precum și site-urile unde puteți vedea ultimele noutăți despre aceasta.
Orchestra “Lăutarii” din Chișinău a fost fondată în anul 1970, iar talentul membrilor face posibilă interpretarea la toate instrumentele muzicale: nai, vioară, fluier, tobe, violoncel etc. Vocile lor au făcut înconjurul planetei, astfel au călătorit în toată lumea, fălindu-se cu portul nostru popular. Au cântat în România, Grecia, Republica

Moldova, SUA, Italia, Danemarca, Franța, Germania, Austria, Turcia și pe multe alte scene mari. Președintele României a hotarat, în anul 2000, să le confere binemeritatul titlu de “Orchestră Națională”. Cei mai mari artiști ai României au colaborat cu “Lăutarii”, printre care enumerăm: Gheorghe Zamfir (regele naiului), Stana Izbașa, Maria Ciobanu, Sofia Vicoveanca, regretata Ioana Ciuculete, Viorica Macovei, Ion Dolănescu și Ionuț Dolănescu și alții. Au participat la foarte multe festivaluri și spectacole: “Telerevelion”, la Festivalul “Cerbul de Aur” de 5 ori, la Festivalul “Mamaia” de 4 ori. Acest colectiv cu siguranță va rămâne în istorie.

Comenteaza

RSS
Positive SSL