Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Monica Anghel - Dau viaţa mea pentru o iubire

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Slagăre Vechi Româneşti
2,752 Vizionari

Publicitate

Descriere

Monica Anghel a cucerit publicul cu vocea sa, fiind foarte talentată şi având o voce inconfundabilă. A demonstrat de-a lungul carierei sale că este una dintre cele mai bune artiste romane, care a fascinat atât publicul din ţară, cât şi pe cel din străinatate. Şi-a cucerit fanii atât cu muzica, cât si cu rolurile interpretate în grupul Divertis.  Monica Anghel s-a născut pe 1 iunie 1971, este cântăreaţă si actriţă.

A debutat în muzică in 1986,  iar zece ani mai târziu a câştigat Cerbul de aur cu piesa “Spune-mi”. La 14 ani a câştigat primul premiu important la Festivalul de muzică uşoară “Bucureşti 1986”. 

În acelaşi an a participat la Festivalul Mamaia unde a obţinut premiul I la secţiunea Interpretare. A lucrat cu mulţi compozitori, printre care şi Cornel Fugaru, cu care a obţinut toate trofeele internaţionale. A luat de două ori trofeul in Australia, a fost premiată în Macedonia, Finlanda, Germania.  A câştigat concursul cu doua piese “Eşti învingătorul” şi “O rază pentru dragostea mea”. A câştigat multe premii în străinatate şi în ţară, iar în 2002 s-a clasat pe un loc bun cu piesa “Tell me why” în duet cu Marcel Pavel. 


A mai reprezentat România la Eurovision în 1996 alături de formaţia Sincron. Pe lânga muzică, Monica cochetează  şi cu actoria, reuşind saă demonstreze că este foarta bună şi la acest capitol, făcând parte din grupul umoristic de renume “Divertis”. Deasemenea are o emisiune matinala la Europa FM. 
Monica deţine 11 trofee muzicale, cucerite la cele mai prestigioase festivaluri internationale. 

Melodia "Dau viata mea pentru o iubire" e ascultată cu drag ,chiar dacă este o melodie mai veche din cadrul repertoriului artistei. Ideea de bază a melodiei este sentimentul minunat al iubirii, pentru care cântăreaţa spune că şi-ar da inclusiv viaţa, pentru a iubi şi a fi iubita.Psihologul Erich Fromm spune că iubirea nu este doar un sentiment. Chiar dacă inițial ar putea fi un sentiment/emoție involuntară, mai târziu el devine o alegere conștientă și un angajament conștient ce presupune acțiune.

 

Comenteaza

RSS
Positive SSL