Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Arsenie Boca - Sfaturi pentru boli şi despre viaţa conjugală

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Diverse Interesant
28,835 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Părintele Arsenie Boca a fost cunoscut și sub numele
“Sfântul Ardealului”.Pentru ideile sale progresiste, regimul comunist dinainte de 1989 l-a persecutat astfel încât, părintele a fost închis de mai multe ori și acuzat de propagandă religioasă.
 Dumnezeu însă l-a dotat cu daruri duhovnicești și cu o inteliegnță ieșită din comun.Harul său divin și credința statornică l-au ajutat să dea oamenilor cele mai bune sfaturi și învățăminte.
 În acest videoclip, părintele Arsenie Boca transmite informațiile sale pentru tratarea unor boli dar si a unor probleme conjugale.

 Atunci când omul este suferind, cauzele care au dus la îmbolnăvirea lui sunt multiple însă toate sunt generate de un dezechilibru al functiilor cerebrale.
 În concepția sa,dacă psihicul este sănătos atunci corpul își menține nealterată vitalitatea.Cei care se îmbolnăvesc trebuie să caute adevăratele motive în nemulțumirile și frustrările lor sau chiar în problemele lor de caracter.
 Ca personalitate remarcabilă a Bisericii Ortodoxe din România,  părintele Arsenie a susținut în repetate rânduri ideea că multe boli pot avea leac prin tratamente naturiste.În domeniul medical, deși nu studiase Medicina, Sfântul Părinte avea vaste cunoștințe pe care le dobândise prin lectură și prin experiența sa de viață.
 A murit la 28 Noiembrie 1989, la vârsta de 79 de ani.De atunci, mii de oameni vin în pelerinaj la Mănăstirea Prislop, unde părintele Arsenie Boca este înmormântat, pentru a-i aduce un ultim omagiu.

Comenteaza

RSS
Positive SSL