Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Monica Anghel - Viaţa mea

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Slagăre Vechi Româneşti
18,526 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Videoclipul de mai sus - "Viaţa mea" - constă într-una dintre interpretările care au creat stilul inconfundabil al îndrăgitei soliste de muzică ușoară, Monica Anghel.

 Aceasta din urmă se face remarcată, încă din adolescență, debutând pe scenă, încă de la frageda vârstă de 15 ani (1986).

Definitoriu pentru cariera sa artistică este anul 1996, când participă la trei concursuri muzicale diferite, din țară, și reușește să câștige inimile spectatorilor, cu vocea ei deopotrivă puternică și sensibilă.

 Astfel, ea obține, în anul amintit anterior, trofeul Festivalului Internațional "Cerbul de Aur" (cu melodia "Spune-mi", compusă de Cornel Fugaru), locul I la Festivalul de Muzică Ușoară de la Mamaia (secțiunea Interpretare) și un loc destul de bun la concursul internațional "Eurovision" (cu piesa "Tell me why", în duet cu Marcel Pavel).

 Pe parcursul activității sale, solista bucureșteană colaborează cu mai mulți soliști cunoscuți de la noi, printre care sunt de amintit, în special: Ștefan Iordache ("Nu te întreb"), Gabriel Cotabiță ("Continent pierdut") sau cu Aurelian Temișan ("Încrederea").

 Videoclipul de mai sus, cu titlul "Viața mea" (compoziție Marius Țeicu, 2013) este încărcat pe canalul youtube al Monicai Anghel (care îi poartă numele), inițiat în 2012 și pe care se află majoritatea creațiilor interpretate de către aceasta, de-a lungul timpului.

Comenteaza

RSS
Positive SSL