Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Monica Anghel - Spune-mi

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Slagăre Vechi Româneşti
18,003 Vizionari

Publicitate

Descriere

Actrița și cântăreața Monica Anghel s-a remarcat pe scena muzicii ușoare românești încă de la primele sale apariții.
Cu o voce puternică și răsunătoare, care-i permite să intoneze fără eforturi sunetele înalte, Monica a avut un mare succes în anul 1992 la Festivalul de muzică ușoară românească de la Mamaia.
Ea a obținut atunci premiul I cu piesa ''Voi cânta pentru mileniul III'' (muzica Marius Țeicu, text Eugen Rotaru) iar în 1995 a urmat o altă oportunitate de a câștiga încrederea juriului și a publicului privind valoarea sa ca interpretă.
Piesa “Spune-mi!” , compusă de Cornel Fugaru, pe versurile scrise de Mirela Voiculescu Fugaru a clasat-o pe Monica Anghel pe primul loc la secțiunea “Creație” a renumitului festival de la malul Mării Negre.

A fost un alt premiu binemeritat , într-o perioadă în care muzica românească începea să capete valențe noi și să se desprindă de stilul învechit al anilor ’80.
De-a lungul carierei sale, Monica Anghel a colaborat strâns cu soții Fugaru cu care a legat și o mare prietenie dar a interpretat și piese  scrise de alți doi compozitori de marcă, Ion Cristinoiu și Ionel Tudor.
Succesul înregistrat în toți acești ani în showbiz a fost pentru această solistă o confirmare a faptului că locul ei se află  în ierarhia valorică a interpretelor de muzică ușoară românească  de calitate, iar cântecele lansate au satisfăcut  cerințele publicului meloman.

Comenteaza

RSS
Positive SSL