Muzica populara - e-neatza.ro

Matilda Pascal Cojocarita - Moldoveanca, asa-mi spune

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
352 Vizionari

Publicitate

Descriere

Pentru acest frumos proiect muzical, superba interpretă de muzică populară, Matilda Pascal Cojocărița, a colaborat cu cei mai buni specialiști din domeniuȘ de aranjamentele muzicale s-au ocupat Trifan Leanca și Cristian Năstase, de conducerea muzicală – Ștefan Cigu (soțul său), producătorul Eurostar, un producător de top, reprezentat de Paul Stânga, iar imaginea a fost responsabilitatea lui George Checheriță.

Matilda Pascal Cojocărița este o artistă de muzică populară din România, fostă concurentă și câștigătoare a concursului de frumusețe Miss România, din anul 1979, organizat în stațiunea Costinești, județul Constanța. S-a născut pe data de 4 octombrie 1958, în Negrești, Vaslui. Este o balanță veritabilă. Provine dintr-o familie numeroasă, mai având încă trei frați. Până la vârsta de 17 ani a locuit în orașul natal, apoi a plecat în Iași pentru a urma Liceul Emil Racoviță. Studiile superioare le-a definitivat printr-un master în folclor. A urmat Facultatea de Muzică, Universitatea Spiru Haret. În

anul 1980, frumoasa cântăreață a dat lovitura și pe plan sentimental, căsătorindu-se și aducând pe lume un copil. Nu mult timp după aceea, artista a plecat să colinde lumea împreună cu violonistul Ștefan Cigu și copilul său. Și la momentul actual cei doi formează unul dintre cele mai stabile cupluri din showbizz. Din urma căsătoriei cu Ștefan au venit pe lume încă doi copii, Horațiu Cigu și Lavinia Cigu, frații lui Alin Pascal, copilul din prima căsătorie a Matildei.

Pe plan muzical Matilda Pascal Cojocărița a colaborat cu casele de discuri Electrecord și Eurostar, iar vocea ei este apreciată de publicul din țară și din străinătate.

Comenteaza

RSS
Positive SSL