Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Monica Anghel - Aoleu, ce ploaie vine de la Cluj!

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Emisiuni TV Populară
16,380 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Videoclipul de mai sus este un fragment din emisiunea de divertisment folcloric "O dată-n viață", de pe TVR, prezentată de Iuliana Tudor și având-o ca invitată, printre alții, pe Monica Anghel.

 Aceasta din urmă este mai mult decât un Brand Name în showbiz-ul românesc, fiind cunoscută atât pentru vocea ei deosebit de puternică, cât și pentru activitatea sa multilaterală: este solistă de muzică ușoară, în general, actriță și om de radio și televiziune.

 După mărturisirile gazdei emisiunii amintite ("O dată-n viață" - TVR) , rețeta, devenită un succes real în showbiz-ul românesc, a fost gândită de către TitusMunteanu și pusă în aplicare din 2007.

 Ceea ce a constituit rampa de lansare pentru solista bucureșteană este căștigarea trofeului de la Festivalul Internațional "Cerbul de aur" , în 1996, cu piesa "Spune-mi".

 În același an, Monica Anghel participă la Festivalul de la Mamaia, unde obține premiul I, la secțiunea "Interpretare".

 Dintre compozitorii care i-au creat, Monicăi Anghel, majoritatea melodiilor de succes, sunt de amintit, în special: Cornel Fugaru ("Spune-mi"), Dragoș Docan ("Încrederea", în duet cu Aurelian Temișan) și Dan Iagnov ("Nu te întreb", "Mai mult decât oricând", în duet cu Ștefan Iordache) și Ionel Tudor ("Tell me why", în duet cu Marcel Pavel).

 Înregistrarea interpretării din repertoriul folcloric românesc - "Aoleu, ce ploaie vine de la Cluj!" - se regăsește pe canalul youtube al televiziunii naționale - TVR.

Comenteaza

RSS
Positive SSL