Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Ana-Maria Oprisan - Jumatatea vietii vine

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
19,199 Vizionari

Publicitate

Descriere

Ana Maria Oprișan este una din vocile tinere ale folclorului românesc. În melodia de față, Ana Maria Oprișan cântă regretul trecerii vieții și constată atingerea jumătății vieții. Videoclipul este realizat în condiții excepționale, sunetul și imaginea din natură sunt perfect sincronizate cu vocea Anei Maria Oprișan

Ana Maria Oprișan are o voce inconfundabilă, o tonalitate expresivă. Vocea excepțională a Anei Maria Oprișan este susținută de interpretarea deosebită a orchestrei care folosește instrumentele populare tradiționale, ele însele fiind rezultatul interacțiunii omului cu natura înconjurătoare și integratoare.

Ana Maria Oprișan transmite un mesaj revelator: ”ale mele primăveri, 20 s-au dus ca iei, încă 20 ca mâine, jumătatea vieții vine”.

Artista este filmată în mișcare, în cadrul natural, realizatorii suprapunând imaginile cu artista purtând două ținute diferite.

Omul trebuie să trăiască viața cu intensitate, să nu lase timpul să treacă, să facă lucrurile la timpul lor, pentru a nu ajunge să regrete mai târziu: ”nu știu cum m-o trage ața și cum mi-oi rostui viața”. Românul, în viziunea melodiei, interpretate de Ana Maria Oprișan, trăiește pentru a iubi și pentru a-și rostui viața, adică a-și îndeplini menirea. Artista regretă că omul nu-și poate cunoaște soarta, că nu poate să prevină nenorocirile prin care ar urma să treacă, însă, cu credință în Dumnezeu, românul speră să treacă cu bine prin viață, fără regrete:
”timpul toarce ața vieții, schimbă haina tinereții, deloc anii nu-i pot ține, grijile vin și la
mine”. Totuși, oricât de greu i-ar fi, românul nu uită educația celor șapte ani de acasă.

Comenteaza

RSS
Positive SSL