Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

TIR Mercedes blocat pe sosea salvat de Scania (Gherla, Cluj, România)

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Auto Video
225 Vizionari

Publicitate

Descriere

Un TIR a rămas blocat pe un drum județean în localitatea Gherla (județul Cluj) în urma unei manevre de virare la stânga pe un spațiu prea mic.

Semiremorca autotrenului s-a înțepenit într-o poziție aproapeperpendiculară pe șosea iar autovehiculul trăgător (autotractorul cu cabină albă) a ajuns în poziția limită de 90 de grade fără a mai avea putere de tractare.

În asemenea situații, șoferii apelează la colegii lor care au autotractoare echipate cu motoare mai puternice.

După ce a suspendat semiremorca pe cricurile speciale pentru a decupla autotractorul de culoare albă, șoferul a chemat un alt autovehicul trăgător (cu cabina de culoare roșie).Din cauza poziției ușor înclinate a remorcii, s-a recurs la o operațiune forțată.

Prima manevră a fost de tractare a autovehiculului de culoare albă care rămăsese blocat în cuiul de cuplare al remorcii.După mai multe încercări, cuiul s-a deblocat și autotractorul alb a fost decuplat de sub semiremorcă.

Autotractorul de culoare roșie a preluat funcția de autovehicul trăgător după ce manevra de cuplare a semiremorcii a reușit din a doua încercare.

Cu motorul turat pe vitezele de tracțiune, deși semiremorca s-a înclinat amenințător într-o parte, manevra de tractare dă rezultate și TIR-ul este orientat pe șosea în poziția normală de deplasare.

 

Comenteaza

RSS
Positive SSL