Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Mariana Ionescu Căpitănesu - Nu mă doboară nimic

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
90,164 Vizionari

Publicitate

Descriere

Mariana Ionescu Căpitănescu este o îndrăgită interpretă de muzică folclorică românească (oltenească), născută în județul Gorj (Dănciulești). Artista și-a început activitatea artistică în adolescență (la 19 ani), când era angajată a ansamblului "Vâlceanca", din Râmnicu Vâlcea.

De-a lungul carierei, este premiată la mai multe concursuri și festivaluri ale genului muzical popular, dintre care cea mai importantă distincție ce merită amintită este premiul I, la festivalul național "MariaTănase", din Craiova. În aceeași localitate, va fi angajată ulterior, alături de alte mari nume ale cântecului popular românesc, cum ar fi:  Constantin Enceanu, Niculina Stoican, Petrică Matu Stoian, Filuța Bogdan, Marius Măgureanu sau Liliana Popa.

Dintre colaborările pe care le realizează, în timp, cu alți soliști de muzică folclorică de la noi, se remarcă îndeosebi cea cu Ionuț Dolănescu ("Neică Ioane, neică Ioane"), cu Steliana Sima ("Vecina de peste drum") sau cu Maria Ciobanu, cea care i-a fost un model demn de urmat ("Am un foc la inimioară").

 

Videoclipul melodiei "Nu mă doboară nimic" este încărcat pe canalul youtube al solistei oltence, numit "MarianaIonescuC" și înființat în 2012. Pe același canal, se regăsesc majoritatea videoclipurilor oficiale ale solistei, alături de alte înregistrări de la diverse emisiuni televizate sau evenimente.

Mesajul melodiei de mai sus "Nu mă doboară nimic" este unul de încredere în forțele proprii, provenită din încercări depașite cu brio, în viață. Astfel, se pare că se verifică o situație comună tuturor oamenilor, și anume că fiecare își modelează caracterul, în funcție de felul în care reacționează la provocările ivite pe parcursul vieții sale.

Comenteaza

RSS
Positive SSL