Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Steliana Sima şi Mariana Ionescu Căpitanescu - Suntem oltence de seamă

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
20,598 Vizionari

Publicitate

Descriere

Steliana Sima face parte din generația mai tânără a muzicii populare românești, care își încântă publicul cu vocea deosebită și cu interpretările de excepție. Majoritatea melodiilor și ale colaborărilor prinse în colaje ale artistei se regăsesc și pe canalul oficial al casei de discuri "Big Man Romania", care acoperă o gamă largă a muzicii românești: de la folclor, etno, până la muzică pop și dance.

Dintre artistele din aceeași generație cu Steliana Sima, merită menționate: Emilia Ghinescu, Niculina Stoican, Mariana Ionescu Căpitănescu (care formează, împreună cu Steliana Sima, un duet remarcabil, în diverse spectacole și colaje) sau Olguța Berbec.

Videoclipul melodiei "De-aș putea vremea să-ntorc" este încărcat pe canalul youtube al artistei, intitulat "MStelianaSimaP", pe care se mai regăsesc și alte melodii îndrăgite ale acesteia, cum ar fi: "Pe-acas de când n-ați ajuns", "Fir-ai tu, străinatate", "Mi-ai ieșit, dragoste-n cale" sau " Am crescut pe lângă mine".

Cântecul de mai sus este inclus pe albumul "Unde-i satul de-altădată?", în acompaniamentul Orchestrei "Lăutarii" din Chișinău, dirijate de maestrul Nicolae Botgros.

Comenteaza

RSS
Positive SSL